سیکا؛ سامانه یکپارچه کسب و کار

انجمن مدیران صنایع ایران

انجمن مدیران صنایع ایران
انجمن درسال 1357 به همت گروهی از مدیران صنعت و به منظور حفظ صنایع موجود و توسعه آن و نیز شناساندن نقش صنعت در توسعه اقتصادی، معرفی مدیریت صنعتی در فرآیند تولید و کمک به صنعتی شدن کشور از طریق تقویت فرهنگ کارآفرینی پایه گذاری شد و در سال 1359 رسما به ثبت رسید و هم اکنون بیش از چهار دهه از خدمت رسانی انجمن در راه صنعت و فرهنگ صنعتی کشور می‌گذرد.

انجمن در سال 1357 به همت گروهی از مدیران صنعت و به منظور حفظ صنایع موجود و توسعه آن و نیز شناساندن نقش صنعت در توسعه اقتصادی، معرفی مدیریت صنعتی در فرآیند تولید و کمک به صنعتی شدن کشور از طریق تقویت فرهنگ کارآفرینی پایه گذاری شد و در سال 1359 رسما" به ثبت رسید و هم اکنون بیش از چهار دهه از خدمت رسانی انجمن در راه صنعت و فرهنگ صنعتی کشور می گذرد. انجمن فعالیت های خود را با پژوهش درباره تنگناها ومشکلات فرا روی صنعت و اقتصاد کشور انجام می دهد و هدف اساسی آن گسترش صنعت از طریق مشارکت هرچه بیشتر مردم در فعالیت های صنعتی (تقویت بخش خصوصی) است. انجمن همه افرادی را که در راه صنعتی کردن کشور کوشش می کنند و همه مدیرانی را که اداره و مسئولیت تولید صنعتی را برعهده دارند برای اندیشیدن و راه جستن درباره توسعه صنعت فرا می خواند تا با هم و به یاری یکدیگر و به پشتوانه توانایی ها و ظرفیت های علمی و تجربی صنعتی پویا، متحول وفراگیر بنا نهند.

اهداف و وظایف انجمن
اعتلای صنعت وکارآفرینی، صیانت از نهادهای صنعتی، تقویت مدیریت علمی، تشویق سرمایه گذاری درصنعت، گسترش روابط صنعتی بادیگرکشورها وجذب فناوری موردنیاز درجهت توسعه اقتصادی واجتماعی کشور از هدف های مهم انجمن است.

وظایفی که انجمن برای رسیدن به هدفهای خود برگزیده است عبارتنداز:
شناخت مسائل ومشکلات صنایع کشور وتحلیل علمی و منطقی آن ها ویافتن راههای گذر از تنگناها وارائه نظرات وپیشنهادها به مسئولان اجرایی.
فراهم آوردن فرصت ها وامکانات برای مدیران صنعت به منظور ایجاد ارتباط وتفاهم با یکدیگر از طریق تبادل افکار، حضور در سمینارها، کنفرانسها و کمیته های کارشناسی انجمن.
کوشش درجهت تجهیز سرمایه های مردمی وهدایت آنها به سوی بخش صنعت وتولید کشور
کمک به ارتقای سطح دانش ومهارت مدیران وکارکنان صنعت.
کوشش درجهت اشاعه فرهنگ صنعتی
کمک به گسترش صادرات صنعتی
بررسی، مطالعه وتنظیم استراتژیهای گسترش صنعت وعوامل مؤثر درتوسعه صنعتی
همکاری نزدیک با مجلس شورای اسلامی، دانشگاهها، وزارتخانه ها و دیگر سازمانها ومراجع تصمیم گیر ازطریق ارائه تحقیقات ومطالعات علمی وکاربردی وحضور درجلسات آنها

فعالیت‌های انجمن
انجمن ازهمان آغاز وبه منظور تحقق هدفها و وظایف خود از راه ایجاد ارتباط و همکاری با پژوهشگران و کارشناسان و با برخورداری از مشارکت وسیع مدیران صنعت انجام فعالیتهای گوناگونی را به طور منظم در برنامه کار خود قرارداد که به مهم ترین آنها اشاره می شود.

فعالیت‌های پژوهشی
پژوهشها و مطالعات انجمن به طور عمده مربوط به بررسی مشکلات ونیازهای صنعت، چگونگی گسترش صنعت و بالاخره ارائه راه حلها و پیشنهادها برای رفع مشکلات است. تحقیقـات انجمـن همچنین زمینـه هـای اقتصادی و اجتمـاعـی مرتبـط بـا صنعت ازقبیل سرمایه گذاری، گردش مالی صنعت، بازرگانی، صادرات، قوانین ومقررات مالیاتی روابط کار، تأمین اجتماعی و ... را نیز در بر می گیرد. بررسی لوایح و طرحهای قانونی به منظور ارائه پیشنهادهای اصلاحی و تکمیلی بخشی دیگر از وظایف مطالعاتی و پژوهشی انجمن است که در قالب مصالح وانتظارات صنعت انجام می گیرد.

فعالیت‌های آموزشی و انتشاراتی
انجمن با درک ضرورت توسعه آموزش به ویژه در زمینه فرهنگ صنعتی واشاعه اصول و روشهای مناسب مدیریت علمی سعی درمعرفی وآشنا سازی مدیران با قوانین ومقررات ازطریق اجرای برنامه های آموزشی گوناگون دارد. دراین راستا می توان به برگزاری دوره های آموزش مدیریت، سمینارهای علمی وکاربردی درباره مسائل صنعت وتشکیل جلسات عمومی ماهانه، کنفرانس های ماهانه و جلسات تعاطی افکار اشاره کرد. در زمینه فعالتیهای انتشاراتی، انجمن یک خبرنامه داخلی به نام «صنعت ومطبوعات» ، ویک مجله ی تخصصی به نام «کارآفرین » منتشر می کند که به صورت حرفه ای وبه منظور آشنایی هرچه بیشتر جامعه ایران با صنعت وفرهنگ صنعتی کشور و جهان منتشر می شود.

گسترش انجمن در استان‌ها
انجمن مدیران صنایع طی ربع قرن که از تأسیس آن می گذرد با درخواست ایجاد شعبه و دفتـر نمایندگی از سوی اغلب مدیران صنایع در استانها وشهرستانها مواجه بوده و تا کنون با مشارکت و همکاری جمعی از مدیران واحدهای صنعتی مستقر در استانها و شهرستانها به ایجاد شعبه در ده استان آذربایجان شرقی، اصفهان، بوشهـر، خراسان، سمنان، فارس، قم، کرمان، گیلان، همدان و 5 دفتر نمایندگی در شهرستانهای مراغه، کرج، ساوه، نیشابور و کاشمر مبادرت نموده است.

چه کسانی می توانند عضو انجمن شوند؟
عضویت درانجمن برای مدیران صنعت ومعدن به صورت های زیر امکان پذیر است:
مدیران واحدهای صنعتی که واحد آنان درچارچوب مقررات قانونی کشور تأسیس شده و مشغول فعالیت است.
مدیران واحدهای معدنی،کشت وصنعت و واحدهای زراعی، مرغداری، دامداری صنعتی ومانند آن که دارای مجوز لازم از مراجع مربوط باشند.
تمامی افرادی که صاحب نقش اساسی درتأسیس ویا دارای مسئولیت مستقیم در اداره واحدهای تولیدی هستند.
مدیران شرکتهای خدمات طراحی- مهندسی اتحادیه ها، سندیکاها، شوراها وانجمن های صنفی.


0 نظر

ارسال پیام

سیکا؛ سامانه یکپارچه کسب و کار

سیکا؛ سامانه یکپارچه کسب و کار سیکا؛ سایه‌سار کسب و کار شما

با تایید این پیام، با سیاست حفظ حریم خصوصی و استفاده از کوکی های ما موافقت می کنید.